Dubový konferenční stolek Rowico Home SULLIVAN 80 cm | Světle hnědý

12 699 Kč
Do 2 týdnů
Můžeme doručit do:
6.11.2024
Možnosti doručení

Elegantní konferenční stolek Sullivan ve skandinávském stylu o rozměrech 80x80x40 cm je vyroben z kvalitní MDF desky s dubovou dýhou a pevnými masivními dubovými okraji. Tento stolek ve světle hnědé barvě s lakovaným povrchem je ideální pro moderní interiéry. Díky pevným materiálům nabízí nejen krásný design, ale i praktickou nosnost až 25 kg.

Detailní informace

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení zboží
Doprava Zdarma - při nákupu nad 2000 Kč
Doprava zdarma od 2000 Kč
Výdejní místo v Praze
Výdejní místo v Praze

Detailní popis produktu

Elegantní design inspirovaný Skandinávií Sullivan konferenční stolek přináší do každé místnosti nádech skandinávské elegance. Jeho minimalistické linie a čisté tvary jsou doplněny zaoblenými rohy, které dodávají stolku jemný a sofistikovaný vzhled. Světle hnědý dubový odstín navozuje moderní atmosféru a snadno zapadne do různých stylů interiérů, od industriálních po minimalistické.

Prémiové materiály pro dlouhou životnost Stolní deska je vyrobena z MDF desky s dubovou dýhou, která kombinuje pevnost a krásu přírodního dřeva. Masivní dubové okraje přidávají nejen luxusní vzhled, ale také zaručují dlouhou životnost. Střední nožní panely jsou vyrobeny z masivního dubu s jemně frézovanými drážkami, což přidává stolku texturu a designový prvek, který vyniká.

Funkčnost bez kompromisů S rozměry 80x80 cm je Sullivan stolek ideální volbou pro menší obývací prostory nebo jako doplněk k větším konferenčním stolkům. Díky své výšce 40 cm nabízí pohodlný přístup pro odkládání knih, dekorací nebo nápojů. Pevná konstrukce stolu umožňuje nosnost až 25 kg, což je ideální pro každodenní použití.

Povrchová úprava a snadná údržba Stůl je opatřen lakovaným povrchem, který chrání před poškrábáním a zajišťuje dlouhodobou ochranu dřevěné dýhy. Tento povrch zároveň usnadňuje údržbu a čištění – stačí otřít vlhkým hadříkem.

Snadná montáž Produkt se dodává v demontovaném stavu a je jednoduché jej sestavit. Během několika minut bude stolek připraven k použití ve vašem obývacím pokoji nebo jiném prostoru.

 

Oficialni-distributor

Jsme oficiální distributor značky ROWICO HOME. Garantujeme originalitu zboží a zároveň zajišťujeme záruku, reklamace i pozáruční servis.  


 rowico-znacka

ROWICO HOME

Skandinávský design s důrazem na udržitelnost

Rowico Home je švédská značka nábytku, která se specializuje na vytváření moderního, nadčasového a kvalitního nábytku s respektem k přírodě. S více než 50 lety zkušeností se zaměřujeme na to, aby naše produkty přinášely nejen styl a funkčnost, ale také dlouhotrvající hodnotu do vašich domovů.

Objevte nadčasový styl a zodpovědné výrobní postupy s Rowico Home. Vytvořte si domov, který bude v souladu s přírodou a vaší jedinečnou vizí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky
Záruka: 2 roky
Barva produktu: hnědá
Materiál: Dubová dýha
Délka: 80 cm
Nosnost: 25 kg
Šířka: 80 cm
Výška: 40 cm
Hloubka: 80 cm
Materiál desky: MDF s dubovou dýhou
Materiál rámu: Masivní dub
Tloušťka desky: 1,8 cm
Váha: 15 kg
Rozměry: 80 x 80 x 40 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: