Čtvercový travertinový konferenční stolek Rowico Home TARANSAY 90 cm | Světle hnědý

6 299 Kč
Do 2 týdnů
Můžeme doručit do:
7.11.2024
Možnosti doručení

Luxusní odkládací stolek Taransay o průměru 90 cm a výšce 45 cm nabízí stylovou kombinaci travertinového kamene a lakovaného dubového dřeva. Elegantní design se hodí do moderních interiérů.

Detailní informace

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení zboží
Doprava Zdarma - při nákupu nad 2000 Kč
Doprava zdarma od 2000 Kč
Výdejní místo v Praze
Výdejní místo v Praze

Detailní popis produktu

Luxusní materiály
Odkládací stolek Taransay přináší luxusní kombinaci přírodního travertinového kamene pocházejícího z Itálie a masivních dubových nohou s hnědým lakem. Travertinová deska o tloušťce 1,8 cm zaujme svou přirozenou patinou, která do každého interiéru vnese nádech přírody.

Elegantní design
Tento stolek vyniká minimalistickým, moderním designem, který dokonale ladí s přírodními materiály a dřevem s certifikátem FSC. Díky svému kulatému tvaru a jemným tónům v béžové a hnědé barvě se hodí do obývacích pokojů a dalších prostor.

Funkčnost a odolnost
I přes svou elegantní konstrukci stolek nabízí vysokou stabilitu a odolnost díky robustním dřevěným nohám. Travertinová deska vyžaduje speciální péči: k ochraně povrchu doporučujeme používat podložky a ihned utírat rozlité tekutiny.

Rozměry a váha
Stolek má průměr 90 cm, výšku 45 cm a váží 25 kg. Montáž je jednoduchá a zvládnete ji sami.

Styl a doporučení
Tento odkládací stolek se hodí nejen do moderních interiérů, ale i do těch, které kombinují přírodní prvky. Perfektní jako elegantní doplněk k pohovkám nebo do čtecích koutků.

 

Oficialni-distributor

Jsme oficiální distributor značky ROWICO HOME. Garantujeme originalitu zboží a zároveň zajišťujeme záruku, reklamace i pozáruční servis.  


 rowico-znacka

ROWICO HOME

Skandinávský design s důrazem na udržitelnost

Rowico Home je švédská značka nábytku, která se specializuje na vytváření moderního, nadčasového a kvalitního nábytku s respektem k přírodě. S více než 50 lety zkušeností se zaměřujeme na to, aby naše produkty přinášely nejen styl a funkčnost, ale také dlouhotrvající hodnotu do vašich domovů.

Objevte nadčasový styl a zodpovědné výrobní postupy s Rowico Home. Vytvořte si domov, který bude v souladu s přírodou a vaší jedinečnou vizí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky
Záruka: 2 roky
Barva produktu: hnědá
Materiál: Travertin
Délka: 90 cm
Šířka: 90 cm
Výška: 45 cm
Materiál desky: Travertin
Materiál rámu: Dubové dřevo
Rozměry: 90 x 90 x 45 cm
Délka: 90 cm
Šířka: 90 cm
Výška: 45 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: